Om oss

Reumatikerföreningen Nordvästra Skåne finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har 500 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Välkommen som medlem i vår förening.

Medlemsavgiften är 250 kr/år, familjemedlem 100 kr/år, max 400 kr per familj och år.

Olycksfallsförsäkring som omfattar dina resor till och från arrangemang anordnade av reumatikerföreningen ingår. Du är även försäkrad under den tid du deltar i arrangemanget.

Reumatikertidningen, utkommer med 6 nummer per år, och ingår i medlemsavgiften för fullbetalande.

Föreningen anordnar medlemsmöten, resor och andra aktiviteter. Inbjudan skickas ut till medlemmarna.

Vissa aktiviteter annonseras under föreningar i tidningen HD NST.

Är du intresserad av vår förening kontakta Åsa Höjman 0431-451747, eller någon annan i styrelsen.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.

Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter